3 tips om uw kinderen te leren vissen met kunstaas

Met kinderen vissen kan enorm leuk zijn, kijken hoe ze de opwinding en verwondering ervaren van het verbinden met een onderwaterwezen. Hoewel aas geweldig is voor beginners, kunnen er complicaties optreden. Aas is bijvoorbeeld mogelijk niet beschikbaar, het is gemakkelijker om de haak uit te werpen en er kan een element van preutsheid zijn. Vissen met kunstaas kan net zo effectief zijn als aas, maar kinderen zullen moeten leren vissen met kunstaas om het aasachtige actie te geven. Hier zijn dan drie tips om uw kinderen te leren vissen met kunstaas.

1. Oefenen

Zet een hoelahoep of een emmer in de tuin als doelwit en verander het in een castingspel met een spin-cast reel-combo. Dit bouwt het broodnodige vertrouwen op met het vissen met kunstaas tijdens het vissen wanneer er complicaties zijn zoals boomtakken en wind. Als je geen echte oefenplug hebt, verwijder dan de haken van een van die oude kunstaasjes die je langs de kust hebt gevonden.

2. Kunststoffen

Voordat u gaat vissen met kunstaas met lepel, vissen met jig-aas of basvissen met kunstaas met dubbele dreggen zoals pluggen, moet u zacht plastic gebruiken om uw kinderen te leren vissen met kunstaas. Ze variëren in vormen en maten en zijn over het algemeen opgetuigd met een enkele haak. Ze kunnen zelfs onkruidloos worden getuigd met de haakpunt niet zichtbaar; het creëren van een kunstaas dat veiliger en meer vergevingsgezind is met misplaatste worpen. Kinderen die een boerderijvijver bezoeken, zullen snel leren dat er geen verkeerde manier is om te vissen met kunstaas dat van zacht plastic is, zoals de oude rubberworm. Laat het zitten, rol het stevig in, of iets daartussenin … bas en grote zonnevis kunnen het smakken. Een ander ander kunstaas van plastic is de topwaterkikker. Hoe je met een kikkeraas moet vissen, hangt af van de vis. Soms wil bas een kikker die blijft zitten tot de rimpels stoppen; andere keren willen ze misschien een snelle racer achtervolgen.

3. Kies

Een ander nuttig onderdeel van hoe u uw kinderen kunt leren met kunstaas te vissen, is door ze hun eigen kunstaas te laten kiezen. Een beetje begeleiding kan nodig zijn wat betreft het type of de grootte van het kunstaas, maar ze kunnen bijdragen aan kleurselecties. Als kinderen hun eigen zachte plastic kiezen, kan de inhoud op de terugreis van de viswinkel uit de verpakking ontsnappen. Dit is oke, zolang niet vooraf getuigd met haken. Laat ze met de wezens spelen, begin na te denken over hoe het zou kunnen bewegen. De volgende stap is hoe je hem verleidelijk kunt laten bewegen wanneer hij is aangesloten op een vislijn.

In de meeste staten hebben kinderen pas op hun 16e een visvergunning nodig. Er is vaak een vergoeding voor ouders die alleen hun kinderen helpen, maar controleer de regelgeving in uw staat. Beter nog, ga je gang en zorg ervoor dat je visvergunning up-to-date is voor het geval je kind wil dat je ook gaat vissen.

Andy Whitcomb

Andy is een buitenschrijver (http://www.justkeepreeling.com/) en gestresste vader heeft sinds 2011 meer dan 380 blogs op takemefishing.org bijgedragen. Geboren in Florida, maar opgegroeid aan de oevers van de boerderijvijvers van Oklahoma, jaagt hij nu op snoek, kleinbekbaars en steelhead in Pennsylvania. Na het behalen van een BS in zoölogie van OSU, werkte hij in viskwekerijen en als technicus voor visserijonderzoek bij OSU, de staat Iowa en de staat Michigan.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Carpteamhulsen.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0