4 redenen om veiligheidscursussen te volgen

Vaarveiligheidscursussen bevatten veel waardevolle informatie. Vereisten en inhoud verschillen per staat, dus bezoek de webpagina’s over booteducatie van uw staat en controleer welke bootveiligheidscursussen nodig zijn, indien van toepassing. Idaho en Alaska vereisen bijvoorbeeld geen vaarveiligheidseducatie, maar in andere staten kunnen factoren zoals de leeftijd van de bestuurder en de grootte van de boot bepalen of dit nodig is. Zelfs als dit niet vereist is, zijn hier vier redenen om cursussen over vaarveiligheid te volgen.

1. Nieuwe schipper… of boot

Als u nieuw bent in het varen, heeft u al deze informatie nodig. Denk aan bootveiligheidscursussen zoals het voorbereiden van uw bootrijbewijs. Deze fundamentele vaaropleiding zal helpen met termen, regels en bewustzijn van wat te doen in verschillende scenario’s. En zelfs als je vaarervaring hebt, als je nog nooit bootveiligheidslessen hebt gevolgd, zal het volgen van de cursus ervoor zorgen dat er geen juridische problemen zijn. Of, als u een upgrade heeft uitgevoerd naar een nieuwe, grotere bootklasse, of misschien een zeilboot, dan wordt de nieuwe, actuele informatie behandeld.

2. Nieuw waterlichaam

Regels en aanduidingen verschillen tussen sommige waterwegen. Het niet kennen van de specifieke informatie van dit gebied kan intimiderend en gevaarlijk zijn. Er is bijvoorbeeld een relatief kleine, maar belangrijke toevoeging (geel vierkant of driehoek) die alleen te vinden is op intercoastal waterwegmarkeringsboeien en u moet weten welke kant u moet passeren en wanneer.

3. Veiligheid

Bootveiligheidstrainingen kunnen niet alleen letsel van de bestuurder helpen voorkomen, maar ook van passagiers en anderen op of in de buurt van het water, als u de regels, markeringen en procedures leert. Herinneringslijsten voor bootveiligheidsuitrusting zijn ook inbegrepen. Meer dan 70% van alle bootongevallen zijn menselijke fouten. Het volgen van cursussen over bootveiligheid verkleint dat risico door te helpen bij de voorbereiding op de besluitvorming als een van die angstige “wat als” -momenten zich voordoen.

4. Gebruiksvriendelijk

Sommige exploitanten geven de voorkeur aan persoonlijke vaarveiligheidscursussen. Anderen geven de voorkeur aan het gemak van een online cursus bootveiligheid. Ik heb net de online vaarexamens in Pennsylvania afgerond. Dit formaat stelde me in staat om te stoppen en opnieuw te beginnen wanneer ik werd onderbroken en het in mijn schema in te passen. Hoewel een deel van de inhoud van de bootveiligheid in de categorie gezond verstand zou vallen, hielpen andere componenten bij de voorbereiding op grotere boten en waterwegen. Er waren ook instructies over knopen en ik was dankbaar voor de interactieve animaties om te oefenen. En oefenen. En oefenen.

Andy Whitcomb

Andy is een buitenschrijver (http://www.justkeepreeling.com/) en gestresste vader heeft sinds 2011 meer dan 380 blogs op takemefishing.org bijgedragen. Geboren in Florida, maar opgegroeid aan de oevers van de boerderijvijvers van Oklahoma, jaagt hij nu op snoek, kleinbekbaars en steelhead in Pennsylvania. Na het behalen van een BS in zoölogie van OSU, werkte hij in viskwekerijen en als technicus voor visserijonderzoek bij OSU, de staat Iowa en de staat Michigan.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Carpteamhulsen.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0