Hoe werkt dronevissen?

Deze kleine, radiografisch bestuurbare vliegtoestellen zijn tegenwoordig vrij algemeen. Meestal worden drones gebruikt om foto’s of video’s te maken, wat een uniek vogelperspectief biedt van sportevenementen en dergelijke. Drone-vissen is een andere gekke manier waarop deze apparaten kunnen worden gebruikt.

Afstand

Dus, hoe werkt drone-vissen? Een drone-visinstallatie is vergelijkbaar met een installatie die wordt gebruikt voor vlieger- of ballonvissen, behalve dat hier klein aas wordt gedragen en strategisch in het water wordt gedropt met behulp van een ontgrendelingsclip voor drone-vissen. Vaak is deze afstand veel groter dan de werpafstanden zoals bij drone-surfvissen.

Reglement

Is dronevissen legaal? Ja, zolang je het maar gebruikt om het aas of kunstaas te laten vallen. Maar volgens de FAA-website, het lijkt erop dat elke drone moet worden geregistreerd, geëtiketteerd en dat er een veiligheidstest is voor operators voordat ze gaan surfen of vissen. Oh, en natuurlijk heb je nog steeds een geldige visvergunning nodig.

Potentieel

Hoe gek het ook klinkt, er zijn plaatsen geweest waar ik geen boot had en de vissen niet op werpafstand waren. Het kan ook nuttig zijn voor scouting. Maar terwijl je nog aan het leren bent over hoe drone-vissen werkt, bestaat altijd het risico dat je de dure machine in de drank verliest.

Voorzichtigheid

De visser van de Allegheny River, Paul Murray, ving er zelfs een paar jaar geleden een, wat een nieuwe betekenis geeft aan ‘dronevissen’. Hij haakte het vast met een mal, maar het ding sloeg af in de buurt van de boot. Met behulp van zijn ankerlijn kon hij het terughalen. “Iemand moet te dicht bij de brug zijn gekomen”, vertelde hij. “Ik heb het geprobeerd, maar heb sindsdien geen andere meer gevangen.” (Let op bij het vissen met drones: vissen houden van structuur, drones niet. Neem dus grote voorzorgsmaatregelen om ze uit onze waterbronnen te houden.)

Andy Whitcomb

Andy is een buitenschrijver (http://www.justkeepreeling.com/) en gestresste vader heeft sinds 2011 meer dan 380 blogs op takemefishing.org bijgedragen. Geboren in Florida, maar opgegroeid aan de oevers van de boerderijvijvers van Oklahoma, jaagt hij nu op snoek, kleinbekbaars en steelhead in Pennsylvania. Na het behalen van een BS in zoölogie van OSU, werkte hij in viskwekerijen en als visserijonderzoekstechnicus bij OSU, de staat Iowa en de staat Michigan.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Carpteamhulsen.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0