Een bezoek aan Ouwehands Dierentuin met korting

Dierentuin Ouwehands korting zijn er voor het hele gezin. De aanbiedingen van Ouwehands Dierenpark zijn slechts een beperkte tijd geldig en kunnen worden gebruikt om korting te krijgen op diverse artikelen, zoals restaurants, parkeren en toegangskaarten. Je kunt ook heerlijk eten kopen in de restaurants in de dierentuin en genieten van wat verfrissingen terwijl je tijd doorbrengt met je gezinsleden. De korting biedt je de kans om te genieten van allerlei leuke attracties en spelletjes op het park zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over extra geld omdat ze al met een bepaald percentage afgeprijsd zijn zodat ze tegen lage prijzen verkocht kunnen worden zodat iedereen die wil bezoeken het gemakkelijk kan betalen zonder enige moeite met geld.

Zo bezoek je de dierentuin met korting

Ben je van plan om Ouwehands Dierenpark te bezoeken, dan moet je zeker profiteren van de voordelige tickets van www.shopadvies.nl. Hier zijn enkele tips om ze te krijgen: Ten eerste kun je je tickets online kopen en tot 30% besparen. Je ontvangt je voucher per e-mail, die je kunt uitprinten of op je smartphone kunt laten zien. De tweede optie is om aan de poort te kopen. Als je zonder voucher arriveert, kun je nog steeds tickets met korting kopen aan de gate. Maar wees gewaarschuwd: ze zijn meestal rond het middaguur uitverkocht. De derde optie is om in de bus te kopen. Als je uit een ander land komt en geen tijd hebt om voor je reis online een kaartje te kopen, is er nog hoop. Ouwehands biedt speciale buskaartjes voor bezoekers die na aankomst in Nederland een kaartje moeten kopen en geen tijd hebben om vooraf online te gaan. Om lange rijen te vermijden, kun je een bezoek brengen tijdens de daluren (vóór 10.00 uur of na 18.00 uur). Zo hoef je niet een uur in de rij te staan ​​om binnen te komen!

Bekijk de panda’s

Ouwehands Dierenpark is een van de populairste dierentuinen van Nederland en biedt veel dieren, een breed scala aan activiteiten en een grote speeltuin. De eigenaren van Ouwehands hebben oog voor detail en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het park nog leuker te maken. Naast veel dieren heeft Ouwehands ook een avonturenspeeltuin met glijbanen en klimrekken. De dierentuin is open sinds 1972 en is gevestigd in Rhenen, vlakbij Utrecht. Je kunt Ouwehands te voet of met de fiets bezoeken. Er zijn fietspaden die direct vanuit het centrum van Utrecht leiden.

Zeeleeuwen

De zeeleeuwen zijn de grootste attractie van Ouwehands. Ze wonen in hun eigen zwembad met prachtig uitzicht op het park, waar ze zwemmen en spelen. De zeeleeuwenshow duurt ongeveer 15 minuten en vindt elke dag plaats, behalve op maandag. De show begint om 11.30 en 14.00 uur en kost € 7,- per persoon (inclusief kinderen). Daarnaast kun je zelf met de dieren spelen. Er is een grote speeltuin waar je met wat zeehonden kunt rondlopen of ze zelfs kunt voeren.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Carpteamhulsen.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0