Wat is aquaductvissen in Californië?

Een aquaduct is een door de mens gemaakte, kanaalachtige waterweg. beheerd door de California Department of Water Resourcesop meer dan 400 mijl lang en misschien wel 30 voet in sommige gebieden, is het vissen op aquaducten in Californië verrassend productief.

Is het legaal om te vissen in het aquaduct van Californië?

Het is niet alleen legaal om te vissen in het Californische aquaduct, maar er zijn 16 Californische aquaductvislocaties die zijn aangewezen op een kaart die is verstrekt door de Ministerie van Watervoorraden. De meeste aquaductvislocaties in Californië lijken zich bij bruggen te bevinden, maar vissen direct vanaf een brug is om veiligheidsredenen niet toegestaan. Eenmaal aan de oever van het aquaduct, moet je misschien beginnen met wandelen om actieve vissen te vinden, dus volg alle borden en voorschriften, vooral met betrekking tot veiligheid. De stroming kan snel zijn, dus waad of zwem niet, draag schoenen met rubberen zolen en zoek geel gemarkeerde veiligheidstouwen en ladders.

Wat voor vissen zitten er in het aquaduct van Californië?

Uit mijn onderzoek bleek de aanwezigheid van largemouth bass, karper en Californische aquaduct-meervallen niet verrassend. Deze waterweg staat echter ook bekend om de goede gestreepte baarsvisserij. Er is niet veel structuur om vissen vast te houden, dus zoek naar eventuele onregelmatigheden zoals brugsteunen en bochten, waar de stroming van richting verandert. Je bent ook enigszins blootgesteld op een betonnen oever, dus lange worpen kunnen nodig zijn om te voorkomen dat je vissen schrikt. Ik heb zelfs gelezen waar vissers op een bepaalde manier hebben gesleept tijdens het vissen op aquaducten in Californië, door met kunstaas aan een schaafplank te lopen om de vis te bereiken. En zoals altijd, zorg voor een up-to-date visvergunning en een kopie van het visreglement, want alle regels zijn van toepassing op deze unieke vislocatie.

Andy Whitcomb

Andy is een buitenschrijver (http://www.justkeepreeling.com/) en gestresste vader heeft sinds 2011 meer dan 380 blogs op takemefishing.org bijgedragen. Geboren in Florida, maar opgegroeid aan de oevers van de boerderijvijvers van Oklahoma, jaagt hij nu op snoek, kleinbekbaars en steelhead in Pennsylvania. Na het behalen van een BS in zoölogie van OSU, werkte hij in viskwekerijen en als technicus voor visserijonderzoek bij OSU, de staat Iowa en de staat Michigan.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Carpteamhulsen.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0